2

FH Maskinteknik ApS blev grundlagt i 2002 af Flemming Harboe og har udviklet sig fra en typisk lille stabil virksomhed til en dynamisk og professionel samarbejdspartner der råder over produktionsfaciliteter på ca. 1000 m². Vores medarbejder stab er bredt kvalificeret til løsning af mange opgaver og vores erfaring betyder en løbende optimering af kundens ønsker og behov.

Produkter

Vi er underleverandører til en del virksomheder og vores primære arbejder er bearbejdning og anvendelse af drejning, fræsning opskæring både med CNC-styrede maskiner som traditionel bearbejdning. I udfører produktions- og logistikanlæg.

Specielopgaver

Vi håndterer dagligt en effektiv løsning af mange specielopgaver, det betyder at vores kundeportefølje stadig forøges. Vi lægger stor vægt på rettidig aflevering af opgaverne og vores underleverandører er derfor udvalgt specielt for at sikre en hurtig og effektiv service såvel i planlægningsfasen som den udførende fase.

Akut indsats

Vi har vores medarbejdere klar til en hurtig indsats og vi har en vagtordning med enkelte kunder, der betyder at vi kan sikre vores kunder imod unødige driftstab.

Kvalitetssikring

Vi opdaterer og udbygger jævnligt vores KS-Håndbog og sikrer derved at kunden får det rigtige produkt i den rigtige kvalitet til tiden.

Fremtidens leverandør

Vi kan derfor tilbyde os som din fremtidige samarbejdspartner og vi bistår gerne med udvikling af nye emner samt vedligehold af eksisterende produktionsapparat. Vi er altid klar til en uforpligtende samtale om vores ideer til en optimal løsning af opgaverne. Vi tager gerne en udfordring op.

Miljøpolitik

Vi følger og arbejder efter dansk lovgivning. Vi stræber efter et ordentligt arbejdsmiljø samt en produktion der belaster miljøet mindst muligt. I 2010 fik vi en grøn smiley af AT. Vores medlemskab af DS er ligeledes et signal til omverdenen at vi ønsker et godt arbejdsmiljø. Firmaet har en rygepolitik.

Vi er meget opmærksomme på en miljørigtig produktion med anvendelse af miljørigtige produkter og vi undgår i stort omgang spild. Det spild der måtte blive, kildesorteres og genanvendes. Til opvarmning af virksomheden anvendes ikke fossile brændstoffer